Prijs en Competitiviteit

De rechtstreekse verbinding van 70 LEADS van uw website met uw callcenter voor een gemiddelde gespreksduur van 4 minuten kost u slechts 98 €.

Meer

Uw verkoop verhogen

Door het creëren van een persoonlijke band tussen uw website en uw onderneming kunt u het conversiepercentage van uw verkoop met 45 % doen stijgen (bron: Jupiter Research) als gevolg van de rechtstreekse verbinding van nieuwe klanten met uw callcenter.

Meer

Onlinebeheer

Click2Call.be beheert u rechtstreeks via de interface http://www.click2call.be: u activeert of desactiveert het systeem, u stelt de dagen en de uren in waarop de dienst beschikbaar is, u programmeert de nummers van uw correspondenten volgens de positie van de internetgebruiker ten opzichte van een verkooppunt en u hebt in realtime toegang tot de statistieken van uw campagnes.

Meer

Opvolging en historiek

Dankzij het onlinebeheer hebt u toegang tot de tabellen met de dagelijkse en maandelijkse activiteiten van click2call.be. U kunt de oproeplijsten downloaden om het bereikte conversiepercentage te verwerken. U kunt de oproepen visualiseren die tot een gesprek hebben geleid en ook de oproepen die uw interveniënt niet kon beantwoorden.

Meer